Armando Prenga

Armando Prenga, i lindur në Laç më 26 qershor 1974 është zgjedhur deputet për Qarkun e Lezhës në zgjedhjet e përgjithshme të vitit 2009. Ai është diplomuar për drejtësi dhe ka ushtruar profesionin e juristit në një aktivitet privat. Armando Prenga  është anëta i Komisionit për Sigurinë Kombëtare.

Armando Prengën mund ta kontaktoni në:

Numri i telefonit:

Email: armandoprenga@hotmail.com