Lindita Nikolla

Lindita Nikolla, e lindur në Tiranë më 22 tetor 1965, është zgjedhur për një mandat të dytë si Kryetare e Njësisë Bashkiake Nr. 1 në Tiranë në zgjedhjet lokale të vitit 2011. Lindita Nikolla ka përfunduar studimet e larta për matematikë në Fakultetin e Shkencave Natyrore, Universiteti i Tiranës dhe ka kryer studimet master në administrim. Ka punuar si mësuese matematike dhe drejtore gjimnazi në Tiranë dhe është bashkëautore e disa teksteve për ciklin 9 vjeçar dhe të mesëm. Lindita Nikolla është anëtare e Kryesisë së Partisë Socialiste.

Lindita Nikollën mund ta kontaktoni në

 

Email: linditanikolla@gmail.com

Facebook: http://www.facebook.com/lindita.nikolla