Xhemal Qefalia

Xhemal Qemali, i lindur në Tiranë më 27 shkurt 1963, u zgjodh deputet për Qarkun e Tiranës në zgjedhjet e përgjithshme të vitit 2009. Xhemal Qefalia ka kryer studimet në Akademinë Ushtarake, Akademinë e Policisë dhe studimet e larta për Drejtësi në Fakultetin Juridik. Ai ka mbajtur poste të ndryshme në Ministrinë e Mbrojtjes, Ministrinë e Drejtësisë si dhe në Prokurorinë e Përgjithshme. Xhemal Qefalia është anëtar i Komisionti të Sigurisë Kombëtare në Kuvendin e Shqipërisë.

Xhemal Qefalinë mund ta kontaktoni në:

Numri i telefonit: +355 69 20 90 786

Email: xhqefalia@hotmail.com

 

Facebook : http://www.facebook.com/xhemal.qefalia