Elio Hysko

Elio Hysko

Elio Hysko ka lindur në 29 Janar 1993 në qytetin e Beratit. Në vitet 2011-2015 ka kryer studimet pranë Fakultetit Histori-Filologji. Në Mars 2016 e në vazhdim është i punësuar si Specialist në Drejtorinë e Rinise, në Drejtorinë e Përgjithshme të Promovimit të Qytetit, Bashkia Tiranë. Aktualisht ndjek studimet në nivelin Master në Politikat e Qeverisjes së Bashkimit Evropian. Eljo është mjaft aktiv në jetën politike dhe shoqërore. Aktualisht është kryetar i FRESSH dhe Kandidat për deputet në zgjedhjet për Kuvendin 2017 në qarkun Tiranë, propozuar nga Partia Socialiste e Shqipërisë.

Ndaje me miqtë: