Ruilda Lita

Ruilda Lita

Ruilda Lita ka lindur në qytetin e Bulqizës, në 09.03.1994. Nga viti 2011-2017 ka ndjekur studimet e larta në Universitetin e Tiranës, Fakulteti Ekonomik, në degën Informatikë Ekonomike. Nga viti 2008-2017 ka përfunduar me “Medalje të Artë” shkollën e Mesme të Përgjithshme “Ismail Qemali”. Në gusht 2016-2017 është zgjedhur si Presidente e Organizatës Jofitimprurëse Qendra “FOCUS” për të Drejtat e Njeriut.

Znj. Lita është shumë aktive në jetën politike dhe shoqërore. Prej nëntorit të 2016 është zgjedhur Kryetare e Forumit Rinor Eurosocialist të Tiranës. Prej 2 vitesh është e angazhuar me kohë të plotë tek organizimi i Partisë Socialiste, Tiranë.

Ndaje me miqtë: