Partia Socialiste e Shqipërisë › Shpëtim Leskaj

Shpëtim Leskaj

Shpëtim Leskaj

Shpëtim Leskaj ka lindur në qytetin e Burrelit, më datë 15.04.1974. Ai ka përfunduar studimet e larta në degën Kimi Industriale. Nga viti 1997-2000 ka punuar në firmën “KAPIA” shpk në pozicionin Inxhinier Kimist. Nga viti 2004-2014 ka zhvilluar aktivitet privat. Nga viti 2014 e në vazhdim ka qenë i punësuar pranë Inspektoriatit Shtetëror dhe Industrial. Z. Leskaj ka zhvilluar kualifikime të ndryshme kompjuterike dhe është njohës i mirë i  gjuhës angleze dhe italiane. Ai është pjesë e Partisë Socialiste të Shqipërisë që prej viti 1994. Aktualisht është Sekretar Organizativ i Asamblesë së Njësisë Bashkiake nr.11 dhe gjithashtu është i Deleguar i Partisë Socialiste të Shqipërisë në zonën Kodër-Kamëz, Njësia Bashkiake nr.11

Ndaje me miqtë: