Fjala e Kryeministrit Edi Rama në interpelancë në Kuvend:   Kam marrë një kërkesë për interpelancë urgjente nga zoti Nardi, zoti Vangjel dhe disa zotërinj…
I nderuar Kryetar i Kuvendit, Të nderuar kolegë deputetë, Në cilësinë e Relatorit të Komisionit të Ekonomisë, ju paraqes projektligjin “PËR RIMËKËMBJEN DHE NDËRHYRJEN…
Qeveria e mëparshme ia ka lënë OSHEE-së, domethënë, KESH-it në atë kohë, detyrimin e shlyerjes së dëmeve nga përmbytjet. Ne kemi shlyer nëpërmjet OSHEE-së…
  I nderuar drejtues i seancës, Të nderuar kolegë, Ashtu sikurse edhe në korrik të këtij viti, kur votuam ndryshimet kushtetuese për reformën në…
Përshëndetje të gjithëve! Në radhë të parë do t’ju kërkoja që këtu sot të mbanim një minutë heshtje për mikun tonë Arben Malo, kryetari…
Projektligji “Për disa shtesa në ligjin nr.10142, datë 15.5.2009, “Për sigurimin shoqëror suplementar të ushtarakëve të Forcave të Armatosura, të punonjësve të Policisë së…
Të nderuar kolegë deputetë, Jemi akoma në kohë për të nisur një ndryshim të madh në përditshmërinë e vendit tonë. Sot votohet jo vetëm…
  Më bëri përshtypje gjithë ligjërata e parafolëses lidhur me investimet e huaja dhe gjithë recitimi i lotëve të krokodilit lidhur me sipërmarrësin që…
Partia Socialiste pasi u njoh me dekretin e Presidentit të Republikës mbi “Caktimin e datës 11 shtator 2016, për zhvillimin e zgjedhjeve për Kryetar…
Mirëmbrëma të gjithëve! Mirëserdhët! Në 10 vjet të drejtimit të kësaj partie të madhe politike kam mësuar shumë për vendin, për veten, për pushtetin…