Të nderuar miq, Motra e vëllezër minoritarë! I dashur Vangjel! I dashur dhe i pavdekshmi Solis! Shumë i nderuar miku ynë, i dërguari i…
Mirëdita! Ishte  një e shtunë shumë e bekuar sepse e fillova me çamët dhe tani do ta vazhdoj me gratë, Arsyeja pse u vonova…
I dashur Shpëtim! Shumë të nderuar mi, deputetë të Partisë për Drejtësi, Integrim dhe Unitet! Të nderuar delegatë të këtij Kongresi dhe shumë të…
I nderuar Z. Kryeministër, Të nderuara zonja, kolege dhe miq të Forumit të Gruas Socialiste, Kam kënaqësi të vecantë të flas sot, për një…
Foltorja e Kuvendit është institucioni më i shenjtë në këtë vend dhe nuk ka askush të drejtë ta bllokojë atë. Sot Kuvendi i Shqipërisë…
FRESSH VOICE është konkursi më i ri kombëtar, i cili fton në garë të gjithë rinjtë e talentuar të Shqipërisë, që aspirojnë politikën dhe…
Përshëndetje të gjithëve, I’a dolëm edhe këtë herë ta bëjmë Kongresin e Socialistëve, një ngjarje tërheqëse. Jo vetëm për njerëzit e shtëpisë sonë apo…
Në qoftë se në 23 qershor, u ngritëm për ti dhënë fund degradimit të Shqipërisë, sot mbajmë një përgjegjësi shumë më të madhe se…
Të nderuar miq, Sikurse shumë mirë e dini, prej më shumë se dy vjetësh Partia Socialiste është bërë kontributori dhe mbështetësi politik i parë…