ANGAZHIMI YNË: Shteti si mbështetës aktiv dhe i vendosur i shqiptarëve që jetojnë, punojnë dhe studiojnë jashtë vendit ZOTIMET TONA: Miratim i Ligjit për…
ANGAZHIMI YNË: Kosova – partnere dhe aleate strategjike kryesore e Shqipërisë ZOTIMET TONA: Bashkëpunim me autoritetet përfaqësuese të Kosovës për nënshkrimin e “Traktatit të…
ANGAZHIMI YNË: Rol i ri në bashkëpunimin shumëpalësh, duke evidentuar dhe shtuar përfaqësimin e shqiptarëve të talentuar në nivele të ndryshme të organizatave rajonale…
ANGAZHIMI YNË: Shqipëria europiane si model frymëzimi në rajon, faktor paqeje dhe stabiliteti demokratik, përfaqësim dinjitoz e njehsim i fjalëve me vepra, që reflektojnë…
ANGAZHIMI YNË: Anëtarësimi në NATO, si përgjegjësi për konsolidimin e demokracisë, shtetit të së drejtës dhe rolit konstruktiv në rajon ZOTIMET TONA: Plotësim i…
ANGAZHIMI YNË Transparencë e plotë në administratën publike brenda vitit të parë të mandatit qeverisës, në përputhje me parimet e nismës Partneriteti për Qeverisje…
ANGAZHIMI YNË: Marrja e statusit të vendit kandidat dhe fillimi i bisedimeve për anëtarësimin në Bashkimin Europian brenda vitit të parë të mandatit qeverisës…
ANGAZHIMI YNË: Shteti si mbështetës aktiv dhe i vendosur i shqiptarëve që jetojnë, punojnë dhe studiojnë jashtë vendit ZOTIMET TONA: Miratim i Ligjit për…
ANGAZHIMI YNË: Përfaqësim i vlerave dhe standardeve më të larta në shërbimin diplomatik ZOTIMET TONA: Përfaqësim diplomatik i bazuar në: Patriotizëm – besnikëri ndaj…
ANGAZHIMI YNË: Kosova – partnere dhe aleate strategjike kryesore e Shqipërisë ZOTIMET TONA: Bashkëpunim me autoritetet përfaqësuese të Kosovës për nënshkrimin e “Traktatit të…