Partia Socialiste e ShqipërisëTë reja › Asambleja Kombëtare e Partisë Socialiste

Të reja

Asambleja Kombëtare e Partisë Socialiste

06 Sep 2018    

NJOFTIM

Mbështetur në Statutin e PS, neni 41, pika 5, Sekretari i Përgjithshëm njofton mbledhjen e Asamblesë Kombëtare të Partisë Socialiste të Shqipërisë me këtë rend dite:

1.Raport i Llogaridhënies Publike të Qeverisë “Puna për Shqipërinë që duam”.

2. Raport i Grupit të Punës të Asamblesë Kombëtare të Partisë: “Mbi performancën e përfaqësuesve të Partisë Socialiste në qeverisjen vendore”.

3.Udhëzim për fillimin e procedurave për përzgjedhjen e kandidatëve për anëtarë të Këshillave Bashkiake për zgjedhjet vendore 2019.

4. Udhëzim për ngritjen e strukturave koordinuese elektorale për zgjedhjet vendore 2019.

5. Raporti Kombëtar i Procesit të Bashkëqeverisjes deri më datë 31.08.2018.

6. Raport mbi punën e Grupit Parlamentar të Partisë Socialiste në dy sesionet e para të Legjislaturës së IX.

7. Informacion mbi punën e strukturave vendore të Partisë në përmbushje të detyrave të Axhendës Politike Vjetore të Partisë.

8. Udhëzim për fillimin e Fushatës Kombëtare “E gjithë vëmendja tek JU" dhe strategjia “Partia Socialiste e hapur për TY”.

9. E drejta e votës për shqiptarët që jetojnë jashtë vendit dhe ecuria e deritanishme e Reformës Zgjedhore.

10. Raport mbi gjendjen aktuale të Partisë digjitale.

11. Vendim për unifikimin e Regjistrit Digjital.

12. Të ndryshme.

 

Mbledhja e Asamblesë Kombëtare do të zhvillohet më datë 7.09.2018. ora 10:00 në ambjentet e Hotelit “Mak – Tirana (ish-“Sheratoni”) në Tiranë.

 

SEKRETARI I PËRGJITHSHËM

Taulant Balla

Ndaje me miqtë:      

«   Kthehu te lajmi Artikulli tjetër       Artikulli i mëparshëm