Partia Socialiste e ShqipërisëTë reja › Ervin Bushati në KiE: Krenar që prezantoj Shqipërinë në këtë forum të Europës!

Të reja

Ervin Bushati në KiE: Krenar që prezantoj Shqipërinë në këtë forum të Europës!

24 Nov 2017    

Deklaratë për media e sekretarit të grupit Parlamentar të Partisë Socialiste, Ervin Bushati:

KËSHILLI I EUROPËS: KOMITETI DREJTUES, PACE


Danimarka, prej 15 Nëntorit, mban Presidencën e Komitetit të Ministrave, KiE: tani e rimerr pas 20 vitesh. 


Sfida si migracioni, ekstremizmi, terrorizmi dhe krimi i organizuar krijojnë një klimë pasigurie dhe frike. 


Vlerat themeluese europiane sot janë nën kërcënim: nga brenda dhe jashtë kontinentit tonë. Jemi të gjithë të interesuar të adresojmë bashkë këto kërcënime serioze - të hapur dhe të sinqertë mes nesh. 


Problemet e përbashkëta kërkojnë zgjidhje të përbashkëta: Europa është NJË, në kohë sfide & PAQEJE. 
Krenar që prezantoj Shqipërinë në këtë forum të Europës!


Falenderime: Pia Kjærsgaard, Kryetare e Parlamentit te Danimarkës; Ulla Tørnæs, Ministre e Zhvillimit.

Ndaje me miqtë:      

«   Kthehu te lajmi Artikulli tjetër       Artikulli i mëparshëm