Partia Socialiste e ShqipërisëTë reja › Mblidhet Asambleja Kombëtare e Partisë Socialiste të Shqipërisë

Të reja

Mblidhet Asambleja Kombëtare e Partisë Socialiste të Shqipërisë

27 Apr 2018    

PARTIA SOCIALISTE E SHQIPËRISË

SEKRETARI I PËRGJITHSHËM

 

 

AGJENDË E MBLEDHJES SË ASAMBLESË KOMBËTARE TË PS

  1. Fjala e Kryetarit të Partisë Socialiste, Kryeministrit Edi Rama
  2. Raportim mbi performancën e qeverisë. Bashkangjitur informacion nga analizat e zhvilluara nga Partia Socialiste dhe Grupi Parlamentar me çdo ministër të qeverisë.  
  3. Raportim i Koordinatorit Kombëtar, Elisa Spiropali, për ecurinë e deritanishme të procesit të Bashkëqeverisjes.
  4. Udhëzim për zhvillimin e Llogaridhënies Publike të qeverisjes qendrore dhe vendore “Puna për Shqipërinë që duam”, prej datës 1 maj deri më 30 qershor 2018.
  5. Informacion për punën e deritanishme mbi analizën e performancës së qeverisjes vendore.
  6. Informacion mbi punën e strukturave vendore të partisë për kryerjen e disa veprimtarive organizative për periudhën janar-prill 2018.
  7. Vendim për kuotizacionin e anëtarësisë së Partisë Socialiste për vitin 2018.
  8. Çështje të tjera.

 

Mbledhja e Asamblesë Kombëtare të PS zhvillohet ditën e shtunë, datë 28.04.2018, ora 10:00, në ambientet e Hotel Tirana International.

 

 

SEKRETARI I PËRGJITHSHËM I PARTISË

TAULANT BALLA

 

 

Ndaje me miqtë:      

«   Kthehu te lajmi Artikulli tjetër       Artikulli i mëparshëm