Partia Socialiste e ShqipërisëTë reja › Mblidhet Asambleja Kombëtare, rendi i ditës

Të reja

Mblidhet Asambleja Kombëtare, rendi i ditës

04 Jan 2018    

 

 

       PARTIA SOCIALISTE E SHQIPËRISË

ASAMBLEJA KOMBËTARE

NJOFTIM

 

Bazuar në Statutin e PS, Neni 41, pika 5, Sekretari i Përgjithshëm njofton mbledhjen e Asamblesë Kombëtare të Partisë Socialiste të Shqipërisë me këtë rend dite:

  1. Raport për realizimet në 100 ditët e para të Qeverisjes dhe prezantimi i prioriteteve për vitin 2018.
  2. Informacion mbi ecurinë e procesit të “Bashkëqeverisjes me Njerëzit” – nga Koordinatori Kombëtar për Bashkëqeverisjen Elisa Spiropali.
  3. Informacion për ecurinë e procesit të zgjedhjeve në strukturat vendore të partisë – nga Sekretariati për Organizimin Administrativ të Partisë Bashkim Fino.
  4. Miratimi i Agjendës Vjetore Politike dhe Organizative të PS për vitin 2018.
  5. Ndryshime në strukturën e Sekretariatit Ekzekutiv.
  6. Të ndryshme.

Kjo mbledhje do të zhvillohet më datë 06.01.2018, ora 10:00, tek “Xibraku” në Tiranë.

 

SEKRETARI I PËRGJITHSHËM

Taulant BALLA
 

Ndaje me miqtë:      

«   Kthehu te lajmi Artikulli tjetër       Artikulli i mëparshëm