Familjes prej 7 anëtarësh të Fatmir Kurtit, një prej familjeve më të vjetra fermere të zonës së Prezës, i është bashkuar në drekën e…
Dallëndyshe Shehi është një qytetare që banon në Picar të Vorës. Familja e saj mikëpriti sot, në një bashkëbisedim të veçantë për “Shqipërinë që…
Fjala e drejtuesit politik për Qarkun e Fierit, njëkohësisht Sekretar i Përgjithshëm i Partisë Socialiste, Gramoz Ruçi gjatë takimit me gratë e vajzat e…
Fjala e Kryeministrit dhe Kryetarit të Partisë Socialiste, Edi Rama, në takimin me gra e vajza të Qarkut Fier:   Mirëmbrëma dhe mirë se…
Fjala e Sekretarit të Përgjithshëm të Partisë Socialiste, Gramoz Ruçi, gjatë takimit të djeshëm me elektoratin në Tiranë: Shumë faleminderit! Kam mbi një muaj…
Reagim i Partisë Socialiste ndaj deklaratës të Z. Basha: Pasi mbylli çadrën për ca poste qeveritare, Z. Basha po përpiqet tani të na mbushë…
Fjala e Kryeministrit dhe Kryetarit të Partisë Socialiste, Edi Rama, në takimin e sotëm në Kashar: Mirë se ju gjeta! Dua ta filloj në…
Fjala e kryetarit të PS Tiranë Saimir Tahiri gjatë takimit elektoral në Kashar: Përshëndetje të gjithëve dhe faleminderit! Është kënaqësi e veçantë t’ju takosh.…
Deklaratë e Aleatëve të Partisë Socialiste pas takimit me Kryetarin Rama dhe Sekretarin për Marrëdhëniet e Koalicionit, Musa Ulqini Petro Koçi: Përshëndetje! 23 parti…
Shumë faleminderit që jeni këtu në Durrës, në këtë rreth. Nuk ka rrethim më të bukur se rrethimi i grave. Është kënaqësi e veçantë që…