Grupi kuvendor i PSSH i mbledhur në mesditë ka diskutuar mbi dy cështje të rëndësishme: Cështjen e imunitetit të ish ministrit të mbrojtjes dhe…
Banorët e Tiranës së Re po e ndjejnë në këto ditë të nxehta krizën e furnizimit me ujë të pijshëm. Është vera e tretë…
Kryeministri Berisha të mos bëjë fushatë me fëmijët e rrugës dhe fëmijët jetimë. Pasi ka konsumuar tre vite të mandatit të tij qeverisës, i…
Spektakël dhe Politikë, ky ishte formati që Fondacioni Qemal Stafa dhe Partia Laburiste Britanike zgjodhën për të debatuar së bashku me të rinjtë në…
Spektakël dhe Politikë, ky ishte formati që Fondacioni Qemal Stafa dhe Partia Laburiste Britanike zgjodhën për të debatuar së bashku me të rinjtë në…
Nesër do të merret një vendim mbi mocionin e shkarkimit të Topallit, e cila dita ditës po merr kompetencat e Kryeprokurores. Berisha dhe Topalli…
1 Qershori është dita ndërkombëtare e fëmijëve, është dita e festës së tyre. Një ditë, në të cilën çdo fëmijë duhet të jetë i…
Kushtetuta në nenin 136 të saj, ka përcaktuar se: Anëtarët e Gjykatës së lartë emrohen nga Presidenti i Republikës me pëlqimin e Kuvendit. Dhënia…
Nuk ka liberalizim pa konkurrencë. Liberalizimi pa konkurrencë është kolektivizim, që nuk ka të bëj fare me sistemin ku ne jetojmë. Liberalizimi pa konkurrencë…
Partia Socialiste e Shqipërisë, duke e konsideruar anëtarësimin e plotë të Shqipërisë në Bashkimin Europian si një prioritet strategjik dhe përmbushje të vullnetit të…