Ne nuk mund të lejojmë sot që ata që shkaktuan Gërdecin të fajësojnë Prokurorinë e Republikës dhe nga të pandehur të opinionit publik të…
Ky kryeministër që na thotë se do t’i bëjmë fëmijët të parët e të parëve, si për cudi u kujtua për ta tashmë që…
Kuvendi është kthyer në një shtëpi korrupsioni, ku duart e pista kanë hapur procesin ligjbërës duke detyruar dhe ligje që vranë njerëz, ku ligjet…
PSSH sërish shpreh shqetësimin për incidentet e përsëritura gjatë fushatës zgjedhore dhe dënon dhunën e shënuar dje gjatë mbajtjes së zgjedhjeve të përgjithshme në…
Grupi kuvendor i PSSH i mbledhur në mesditë ka diskutuar mbi dy cështje të rëndësishme: Cështjen e imunitetit të ish ministrit të mbrojtjes dhe…
Banorët e Tiranës së Re po e ndjejnë në këto ditë të nxehta krizën e furnizimit me ujë të pijshëm. Është vera e tretë…
Kryeministri Berisha të mos bëjë fushatë me fëmijët e rrugës dhe fëmijët jetimë. Pasi ka konsumuar tre vite të mandatit të tij qeverisës, i…
Spektakël dhe Politikë, ky ishte formati që Fondacioni Qemal Stafa dhe Partia Laburiste Britanike zgjodhën për të debatuar së bashku me të rinjtë në…
Spektakël dhe Politikë, ky ishte formati që Fondacioni Qemal Stafa dhe Partia Laburiste Britanike zgjodhën për të debatuar së bashku me të rinjtë në…
Nesër do të merret një vendim mbi mocionin e shkarkimit të Topallit, e cila dita ditës po merr kompetencat e Kryeprokurores. Berisha dhe Topalli…