Partia Socialiste e ShqipërisëTë reja › Sot miratuam kandidaturat për zgjedhjet e 30 qershorit në 61 bashkitë e vendit!

Të reja

Sot miratuam kandidaturat për zgjedhjet e 30 qershorit në 61 bashkitë e vendit!

11 May 2019    

Prononcimi për mediat i Kryeministrit, njëkohësisht kryetarit të Partisë Socialiste, Edi Rama, pas mbledhjes së Kryesisë së Partisë Socialiste:

Siç e dini, sot kemi pasur mbledhjen e Kryesisë së Partisë Socialiste për të miratuar kandidaturat për 61 bashkitë, si dhe për të diskutuar për formësimin listave përfundimtare për Këshillat e Bashkive. Nesër, të gjithë të deleguarit, sipas qarqeve, do të jenë në qarkun përkatës për të shpallur kandidaturat e miratuara, në prani të kandidatëve, si dhe të grupeve drejtuese të fushatave elektorale dhe më pas do të fillojmë fushatën për zgjedhjet e 30 qershorit.

Vendosët për Bashkinë e Peqinit zoti Kryeministër?

 

Kemi vendosur për të gjitha bashkitë. Janë disa detaje të fundit që janë çështje qarqesh dhe s’ka asnjë problem, të deleguarit kanë mandatin për t’i konkluduar që të gjitha. 

Ndaje me miqtë:      

«   Kthehu te lajmi Artikulli tjetër       Artikulli i mëparshëm