Partia Socialiste e ShqipërisëTë reja › Zhvillohet Asambleja Kombëtare e Partisë Socialiste

Të reja

Zhvillohet Asambleja Kombëtare e Partisë Socialiste

05 Oct 2017    

Ditën e shtunë, në datën 7 tetor 2017, ora 10.00, në Hotel Tirana Internacional, salla Akernia, zhvillohet mbledhja e Asamblesë Kombëtare të Partisë Socialiste.

 

 

RENDI I DITËS

 

1. Hapja e punimeve të Asamblesë – Z. Gramoz Ruçi

 

2. Prezantimi i objektivave të 100 ditëve të para të qeverisjes

 

3. Prezantimi i konceptit dhe planit për bashkëqeverisjen - Z. Saimir Tahiri

 

4. Organizmi i zgjedhjeve brenda partisë - Z. Bashkim Fino

 

5. Fjala përmbyllëse nga Kryetarit i Partisë Socialiste, njëkohësisht Kryeministri Edi Rama

 

 

Ndaje me miqtë:      

«   Kthehu te lajmi Artikulli tjetër       Artikulli i mëparshëm