Partia Socialiste e Shqipërisë › Armando Subashi

Armando Subashi

Armando Subashi

ANËTAR I KRYESISË

Armando Subashi, i lindur në Fier më 26 maj 1971, u zgjodh deputet për Qarkun e Fierit në zgjedhjet e përgjithshme të vitit 2009. Armando Subashi ka përfunduar studimet e larta për drejtësi në Fakultetin e Drejtësisë të Universitetit të Tiranës. Ai ka punuar si gjykatës në rrethet gjyqësore Mallakastër dhe Fier, ky ka mbajtur njëkohësisht edhe postin e Kryetarit të Gjykatës. Armando Subashi ka mbajtur po ashtu postin e Anëtarit të Këshillit të Lartë të Drejtësisë, i zgjedhur nga Konferenca Kombëtare Gjyqësore. Është anëtar i Komisionit për Çështjet Ligjore, Administratën Publike dhe të Drejtat e Njeriut në Kuvendin e Shqipërisë.

 

 

Armando Subashin mund ta kontaktoni në:

 

 

Numri i telefonit: +355 69 20 89 430

 

 

Email: armandosubashi@gmail.com

 

Facebook : http://www.facebook.com/a.subashi26

Ndaje me miqtë: