Partia Socialiste e Shqipërisë › Eridian Salianji

Eridian Salianji

Eridian Salianji

Sekretar për Çështjet Zgjedhore dhe Ligjore

Eridian Salianji ka lindur në Korçë në 09.12.1982. Studimet e Larta i kreu në Universitetin e  Tiranës, Fakulteti i  Drejtësisë dhe ka kryer një sërë trajnimesh në fushën e drejtësisë. Zotëron gjuhën angleze. Eksperiencat në punë z. Salianji janë përqendruar në fushën e drejtësisë në të cilat ai ka mbajtur postin e avokatit. Aktualisht në funksionet politike ai mban postin e Sekretarit për Çështjet Zgjedhore dhe Ligjore.

Kontakt: eridjan.salianji@ps.al
               ligjori@ps.al

Ndaje me miqtë: