Erion Veliaj

Erion Veliaj

ANËTAR I KRYESISË

Erion Veliaj, i lindur në Tiranë më 17 Dhjetor 1979, kreu studimet për shkenca politike në Grand Valley State University, Michigan, Shtetet e Bashkuara, si dhe studimet master në University of Sussex. Ai ka punuar për organizata dhe agjenci të ndryshme të Kombeve të Bashkuara në Amerikë, Afrikën Lindore dhe Kosovë. Ndërsa pas kthimit në Shqipëri u angazhua në shoqërinë civile ku themeloi dhe drejtoi Lëvizjen Mjaft, e cila në vitin 2004 u vlerësua me Çmimin e OKB për Shoqërinë Civile. Në 2007 ai iu bashkua Iniciativës Europiane për Stabilitet dhe asistoi në themelimin e institutit Agenda. Aktualisht, ai mban detyrën e Sekretarit për Rininë dhe Emigracionin në Partinë Socialiste.

 

Erion Veliaj mund ta kontaktoni në:

Email: erionveliaj@gmail.com

Web: erionveliaj.al

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Erion-Veliaj/38316716925?fref=ts

Ndaje me miqtë: