Partia Socialiste e Shqipërisë › Lindita Nikolla

Lindita Nikolla

Lindita Nikolla

ANËTARE E KRYESISË

Lindita Nikolla, e lindur në Tiranë më 22 tetor 1965, është zgjedhur për një mandat të dytë si Kryetare e Njësisë Bashkiake Nr. 1 në Tiranë, në zgjedhjet lokale të vitit 2011. Lindita Nikolla ka përfunduar studimet e larta për matematikë në Fakultetin e Shkencave Natyrore, Universiteti i Tiranës dhe ka kryer studimet master në Administrim. Ka punuar si mësuese matematike dhe drejtore gjimnazi në Tiranë, si dhe është bashkëautore e disa teksteve për ciklin 9-vjeçar dhe të mesëm. Lindita Nikolla është anëtare e Kryesisë së Partisë Socialiste.

 

Lindita Nikollën mund ta kontaktoni në:

Email: linditanikolla@gmail.com

 

Ndaje me miqtë: