Partia Socialiste e ShqipërisëTë reja › ASAMBLEJA KOMBËTARE E PARTISË SOCIALISTE TË SHQIPËRISË!

Të reja

ASAMBLEJA KOMBËTARE E PARTISË SOCIALISTE TË SHQIPËRISË!

22 Jul 2019    

Mbështetur në Statutin e PS, neni 41, pika 5, Sekretari i Pergjithshëm dhe Kryetar i AK, njofton mbledhjen e Asamblesë Kombëtare të Partisë Socialiste me këtë rend dite:

 

     1.Fjala e Kryetarit të PS, Edi RAMA.

     2.Analizë mbi rezultatet e zgjedhjeve vendore të 30 Qershorit 2019.

    3.Shqyrtimi dhe miratimi  i Projekt -Vendimit “Për organizimin dhe zhvillimin e zgjedhjeve të përgjithshme në parti”.

    4.Shqyrtimi dhe miratimi i Projekt-Udhëzimit “Për Zgjedhjet e reja të përgjithshme në parti”.

    5.Shqyrtimi dhe miratimi i Projekt-Udhëzimit “Për kriteret  përzgjedhëse për delegatët e kongresit, kryetarët e partisë të bashkive, kryetarët e KS të Nj.A dhe kryetarët e OS.

    6.Të ndryshme.

 

* Mbledhja e Asamblesë Kombëtare do të zhvillohet ditën e martë, datë 23.07.2019, ora 16.00 në ambjentet e Pallatit të Kongreseve, Tiranë .

 

KRYETARI I ASAMBLESË KOMBËTARE

Taulant BALLA

 

Ndaje me miqtë:      

«   Kthehu te lajmi Artikulli tjetër       Artikulli i mëparshëm