Partia Socialiste e ShqipërisëTë reja › PARTIA SOCIALISTE E SHQIPËRISË MBLEDH ASAMBLENË KOMBËTRE NË 7 MAJ

Të reja

PARTIA SOCIALISTE E SHQIPËRISË MBLEDH ASAMBLENË KOMBËTRE NË 7 MAJ

05 May 2022    

 

 

PARTIA SOCIALISTE E SHQIPËRISË ASAMBLEA KOMBËTARE

 

NJOFTIM

 

 

Ditën e Shtunë, datë 07.05.2022, ora 10:00, në mjediset e kompleksit “Xibraku” në Tiranë do të zhvillohet mbledhja e Asamblesë Kombëtare të Partisë.

Rendi i ditës së mbledhjes do të jetë:

 

  1. Hapja e punimeve të Asamblesë nga Sekretari i Përgjithshëm z.Damian Gjiknuri.
  2. Fjala e Kryetarit të Partisë Socialiste z.Edi RAMA.

Sesioni organizativ

  1. Prezantimi i ndryshimeve në Librin e Rregullave në zbatim të Statutit të ri të miratuar në Kongresin e datës 9.04.2022.
  2. Propozime/shtesa në draftet e rregulloreve dhe votimi i tyre.
  3. Miratimi i agjendës politiko/organizative dhe plan-veprimi i strukturave deri në zgjedhjet vendore 2023.
  4. Prezantimi dhe miratimi i projektvendimit për kuotizacionin e anëtarësisë së partisë për vitin 2022.
  5. Vendimi për plotësimin e vendeve vakante në Asamblenë Kombëtare.
  6. Diskutime të lira
  7. Mbyllja e punimeve të Asamblesë.

 

 

SEKRETARI I PËRGJITHSHËM

Damian GJIKNURI

Ndaje me miqtë:      

«   Kthehu te lajmi Artikulli tjetër       Artikulli i mëparshëm