Partia Socialiste e ShqipërisëTë reja › PARTIA SOCIALISTE THËRRET ASAMBLENË KOMBËTARE

Të reja

PARTIA SOCIALISTE THËRRET ASAMBLENË KOMBËTARE

30 Aug 2021    

Sekretari i Përgjithshëm njofton mbledhjen e Asamblesë Kombëtare të Partisë Socialiste:

Mbështetur në Statutin e Partisë dhe në Rregulloren për Organizimin dhe Funksionimin e Asamblesë Kombëtare të Partisë Socialiste, Neni 4, Sekretari i Përgjithshëm thërret mbledhjen e Asamblesë Kombëtare me këtë rend dite:

I. Hapja e mbledhjes dhe miratimi i rendit të ditës.

II. Fjala e Kryetarit të Partisë Socialiste, Edi Rama.

III. Zgjedhja e Kryesisë së re, drejtuesëve politikë të qarqeve dhe sekretariatit ekzekutiv të partisë.

 

KRYETARI I ASAMBLESË KOMBËTARE TAULANT BALLA

 

Ndaje me miqtë:      

«   Kthehu te lajmi Artikulli tjetër       Artikulli i mëparshëm