Partia Socialiste e ShqipërisëTë reja › Zgjedhjet e 30 qershorit, Gjiknuri prezanton kandidatët në Himarë, Delvinë e Sarandë

Të reja

Zgjedhjet e 30 qershorit, Gjiknuri prezanton kandidatët në Himarë, Delvinë e Sarandë

06 Jun 2019    

Drejtuesi politik i Qarkut të Vlorës, Damian Gjiknuri ka zhvilluar takime me shtabet elektorale të Partisë Socialiste në Himarë, Delvinë e Sarandë për prezantimin e kandidatëve socialistë në zgjedhjet e 30 qershorit.

Në zgjedhjet e 30 qershorit, qytetarët do i besojnë administrimin e qyteteve të tyre, Jorgo Goros në Himarë, Majlinda Qilimit në Delvinë, dhe Adrian Grumës në Sarandë për të garantuar vazhdimësinë e investimeve dhe transformimin e mëtejshëm të këtyre qyteteve.

Ndaje me miqtë:      

«   Kthehu te lajmi Artikulli tjetër       Artikulli i mëparshëm