The Socialist Party of Albania

Në zbatim të pikës nr. 21 të Vendimit të Këshillit të Ministrave nr.175 datë 17.03.2021 “Për ngritjen, organizimin dhe funksionimin e Spitalit Rajonal “Memorial” në Fier si projekt pilot”, komsioni i përzgjedhjes së kandidateve për infermier në Spitalit Rajonal “Memorial” në Fier, shpall listën e infermierëve që janë përzgjedhur nga aplikantët nga jashtë sistemit shëndetësor publik dhe që janë fitues në listë pritje, në përputhje me pikët që ata kanë në listën e pritjes, si më poshtë:

o   Emër Mbiemër Pikë Total
o   Merushe Taullaj 77.4
o   Geisi Belishta 77.2
o   Denada Guxo 71.8
o   Lorena Musaku 69.6
o   Sonila Lami 69.1
o   Melaize Zeqiraj 69
o Enerjada Malaj 66.4
o   Mariza Dhima 66.1
o   Daniela Mërtika 66
o   Jonilda Boshka 65.4
o   Vjolanda Islamaj 65.4
o   Xheni Gega 65.4
o   Florida Merkaj 64.7
o   Fatjona Cekaj 64
o   Oljarda Blido 62.5
o   Krisela Sulaj 62.1
o   Elsa Sakaj 62
o   Elona Çela 62
o   Olger Bregu 61.8
o   Safete Qalliaj 61.1
o   Jorida Murati 61
o   Luada Cela 60.6
o   Esmeralda Rashlani 60.1
o   Anxhela Sula 60
o   Rovena Baçinofki 60
o   Almida Gjyla 59.6
o   Aldo Profti 58.5
o   Orteo Llaka 58.4
o   Gazmir Deliu 57.4
o   Elona Marini 57.1
o   Aurela Çobo 57
o   Shpendi Hima 56.5
o   Ilia Culi 55.8
o   Florjan Veizaj 55.4
o   Jurgest Gjini 55.1
o   Ersiola Corri 55
o   Xhoana Mebelli 54.6
o   Fitnete Ukaliaj 54.1
o   Zyra Xhulaj 53.1
o   Anisa Xhemaj 52.7
o   Florida Mahmuti(Sulo) 52.4
o   Erikleda Kostandini(Xhafa) 51.5
o   Sami Kamberaj 51.4
o   Ela Cobaj 51.2
o   Marie Koreta 50.8
o   Alba Shpata 50.7
o   Hatije Senka 50.5
o   Meriola Çuka 50.3

Kandidatët do të njoftohen nga Spitali Rajonal “Memorial” Fier për lidhjen e kontratës së punës.