The Socialist Party of Albania

Të aftë për të fituar përtej zgjedhjeve të 2025

Fjala e Kryeministrit, njëkohësisht Kryetarit të PSSH Edi Rama në Asamblenë Kombëtare të Partisë Socialiste E nderuar Asamble Kombëtare, Kryekreje dua t’i përgëzoj të gjithë për përfshirjen aktive, angazhimin serioz në krejt territ...

Partia Socialiste 2030

Fjala e Kryetarit të PSSH Edi Rama në Kongresin e Partisë Socialiste të Shqipërisë E ndjera nëna ime, dikur kur shkoja tek shtëpia e saj, më dilte ndonjë kështu, uff-buff. më thoshte: “ça ke?” U lodha, i thoja. – “U lodhe?...

Asambleja e Zgjeruar e Partisë Socialiste Vlorë

Fjala e Kryeministrit Edi Rama, njëkohësisht Kryetar i PSSH, në Asamblenë e Zgjeruar të Partisë Socialiste, në Vlorë * * * Përshëndetje të gjithëve dhe shumë faleminderit që jeni këtu sot edhe pse është një ditë pushimi. Më vjen s...