The Socialist Party of Albania

Edi Rama në Asamblenë Kombëtare të Partisë Socialiste

Fjala e Kryetarit të Partisë Socialiste të Shqipërisë Edi Rama në Asamblenë Kombëtare të Partisë Socialiste E nderuar Asamble Kombëtare, Shqipëria ka hyrë në një fazë të re, është ngritur në një nivel të ri, ka plot arsye që e ...

32 vjet Partia Socialiste e Shqipërisë

Fjala e Kryetarit të Partisë Socialiste të Shqipërisë Edi Rama në 32 vjetorin e krijimit të Partisë Socialiste Shumë faleminderit! 32 vjet më parë në këtë sallë mori jetë Partia Socialiste. Sot ne kremtojmë këtë ditë të shënuar...

Faleminderit Berati

Faleminderit Berati Turi i mirënjohjes mbërriti sot në Berat me falenderime të përzemërta për qytetarët përkrahës të Partisë Socialiste dhe jo vetëm, të cilët mbështetën dhe votëbesuan kandidatët e PS në garën elektorale të 14 m...

Faleminderit Fieri

Faleminderit Fieri Turi i mirënjohjes u ndal sot në qytetin e Fierit me falenderimin drejtuar qytetarëve dhe në mënyrë të veçantë anëtarëve dhe anëtareve të PS të Fierit, të Mallakastrës, të Patosit, të Roskovecit, për mobilizimi...

Faleminderit Lushnja

Faleminderit Lushnja Lushnja është stacioni i radhës në turin e mirënjohjes, me falenderime për qytetarët që besuan dhe votuan kandidatët e Partisë Socialiste, si zgjedhjen më të mirë në krye të punëve të bashkisë. * * * Kryetari i...

Faleminderit Tirana

Faleminderit Tirana! Turi i mirënjohjes mbërriti sot në Tiranë, me një falenderim të madh drejtuar qytetarëve që besuan kandidatët e Partisë Socialiste në krye të punëve të bashkisë: Kryetari i PSSH Edi Rama: Në radhë të parë, jo p...

Faleminderit Elbasani

Faleminderit Elbasani Elbasani është stacioni i radhës në turin e mirënjohjes për qytetarët, të cilët i dhanë mbështetje dhe besim kandidatëve të Partisë Socialiste në garën e 14 majit për më të mirët në krye të bashkisë. * * *...

Faleminderit Korça

Faleminderit Korça Turi i mirënjohjes mbërriti sot në Korçë, me falenderimin ndaj qytetarëve korçarë për rezultatin e jashtëzakonshëm në zgjedhjet e 14 majit, në mbështetje të kandidatëve të Partisë Socialiste në krye të bashkis...

Faleminderit Gjirokastra

Faleminderit Gjirokastra Gjirokastra është stacioni i radhës në turin e mirënjohjes ndaj qytetarëve që votëbesuan dhe mbështetën kandidatët e Partisë Socialiste në krye të punëve të bashkisë. * * * Fjala e Kryetarit të Partisë Soci...

Faleminderit Vlora

Faleminderit Vlora Turi i mirënjohjes u ndal në Vlorë në një takim me qytetarët vlonjatë për t’u shprehur falenderimet për investimin përmes votës në zgjedhjen e kandidatit të Partisë Socialiste në krye të punëve të bashkisë. * *...