Partia Socialiste e Shqipërisë

Lezhë, pemë të reja dhe gjelbërim në rrugëtimin drejt 14 majit

Rrugëtimi i gjelbër drejt 14 majit, mbërriti sot në Lezhë, ku me shkurtimin e shpenzimeve elektorale, bashkisë iu dhuruan një sasi pemësh të reja, një nismë e re që shënon të parën fushatë elektorale, në historikun e fushatave, me m...