Partia Socialiste e Shqipërisë

Faleminderit Selenica

Faleminderit Selenica Në Selenicë, Vlorë vijoi këtë të shtunë turi i mirënjohjes ndaj qytetarëve, që zgjodhën të votëbesojnë kandidatët e Partisë Socialiste në zgjedhjet e 14 majit 2023. Kryetari i PSSH Edi Rama: Shumë faleminderit ...

Faleminderit Durrësi

Turi i mirënjohjes vijoi sot në qytetin e Durrësit, ku Kryetari i PSSH Edi Rama falenderoi qytetarët për besimin e treguar përmes votës ndaj kandidatëve të Partisë Socialiste, në krye të punëve të bashkisë. * * * Kryetari i PSSH Edi Ra...

Krenar për rritjen më të lartë historike të pagave

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në seancën e sotme parlamentare: Në radhë të parë jam shumë i impresionuar nga kuraja e parafolësve për të adresuar parlamentin në emër të shqiptarëve. Në emër të shqiptarëve flasin shqiptarët dhe ata...

Faleminderit Kukësi

Faleminderit Kukës Pika e parë e programit të qeverisjes vendore të Partisë Socialiste në të gjitha bashkitë do të ketë vetëm një fjalë, njerëzillëk Turi i mirënjohjes vijoi sot në bashkinë e Kukësit, ku në një takim me qytetarë...

Faleminderit Lezha dhe Kurbini

Faleminderit Lezhë & Kurbin/ Mandatin e ardhshëm do të bëjmë disafish më shumë se ç’kemi bërë këtë mandat Në Lezhë dhe Kurbin vijoi sot turi i mirënjohjes për rezultatet e arritura në zgjedhjet vendore të 14 majit, ku kandida...

Faleminderit Dibra

Faleminderit Dibër/ Fitorja dhe besimi i marrë nga qytetarët si asnjëherë më parë, është sfidë dhe përgjegjësi Në Dibër vijoi sot turi i mirënjohjes ndaj qytetarëve, që zgjodhën të votëbesojnë kandidatët e Partisë Socialiste n...

Faleminderit Mati dhe Klosi

Faleminderit Mat & Klos/ Investimin tuaj në besim dhe mbështetje do ta kthejmë në punë të mira dhe mbarësi për komunitetin Turi i mirënjohjes për votëbesimin e marrë për kandidatët e Partisë Socialiste në zgjedhjet e 14 majit 202...

Faleminderit Shkodra

Faleminderit Shkodër! Shkodra, një fuqi e madhe e fjetur në aspektin e potencialit, që duhet zgjuar për të mirën e shkodranëve dhe të gjithë Shqipërisë Turi i falenderimeve për votëbesimin e marrë për kandidatët e Partisë Socialis...