Partia Socialiste e Shqipërisë

Vau i Dejës, Në 14 maj, fitorja do të jetë për të gjithë

Fjala e kryetarit të PSSH Edi Rama në takimin elektoral në Vaun e Dejës: Shumë faleminderit! Do përpiqem të flas sa më shkurt që të mos ju mbaj në shi! Po heq dhe kapelen për solidaritet që tani kush ka flokë nuk luan më nga vendi, se ...

Lushnje, 14 maji nuk do jetë një fitore, do jetë një triumf

Fjala e Kryetarit të PSSH Edi Rama në takimin elektoral të mbajtur në Lushnje: Faleminderit të gjithëve, faleminderit shumë. Po heq edhe kapelen në shenjë solidariteti për ata që e kanë kokën zbuluar që të mos tremben nga shiu dhe t...