Familja Jonë

Drejtues dhe anëtarë të strukturave të Partisë Socialiste.

Mëso më Shumë

Jeta në PS

Të gjitha organizatat pjesë të Partisë Socialiste

Mëso më Shumë

Foto

Foto albume nga aktivitete të Partisë Socialiste

Mëso më Shumë

Behu pjesë e progresit dhe frymës Europiane?

Bashkohu me Partinë Socialiste duke plotësuar formularin online. Brenda një jave, koordinatori i
Partisë Socialiste në zonën ku banoni do të vihet në kontakt me ju.

Fillo Anëtarësimin